Introductie Joomla Video Cursus

  • Module 1: Joomla Introductie
  • Module 2: Joomla Installatie
  • Module 3: Voorbereiding
  • Module 4: Creëren, Toevoegen & Tonen
  • Module 5: Looking Good
  • Module 6: Site modules

Introductie Joomla Video Transcriptie

Hallo en welkom bij deze Joomla video cursus gemaakt voor Siteground webhosting. Mijn naam is Brian Teeman en ik ben een van de mede-oprichters van Joomla! en ik zal u in deze Joomla cursus begeleiden. Aan het eind van de cursus heb je alle basisbeginselen van Joomla! onder de knie en kan je je eerste Joomla 3 website bouwen. Tijdens deze video's zullen we de website opbouwen voor een fictieve theewinkel en u kunt de laatste versie zien op www.teemansteashop.com. Om Joomla echt makkelijk te maken, heb ik de cursus gestructureerd zodat u geleidelijk de eigenschappen van Joomla leert kennen.

De cursus is gesplitst in meerdere modules, die elk meerdere lessen hebben. Elke video is tussen 3 en 10 minuten lang waardoor het makkelijker is om later terug te keren naar een bepaald deel van de cursus om de informatie te bekijken. Ik adviseer aan het begin dat u minstens de eerste vier modules kijkt voordat u uw eigen website start. Ik weet dat je niet kunt wachten om je eerste Joomla 3 website te bouwen, maar de tijd die je nu besteedt aan de lessen, bespaart tijd in de toekomst en ik hou van tijd besparen. Onthoud dat u op elk gewenst moment weer naar een video kunt terugkeren, zodat u ze weer kunt bekijken terwijl u uw website bouwt. Ik ben ervan overtuigd dat je tegen het einde van deze videocursus het bouwen van Joomla 3 websites gemakkelijk en leuk vindt om te doen.

Joomla Video Tutorial


Online Afspraak

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?
Plan dan jouw online afspraak
Via een vrijblijvende, persoonlijke online meeting kunnen we dan van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor jouw situatie.


Contactformulier

Heb je een vraag? Wil je graag meer informatie? Of wil je je aanmelden?
Vul dan dit formulier in en we nemen zsm contact met je op.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input