Landingspagina Advies

Gebruikt u de juiste pagina titel? Is uw meta description optimaal? werkt u wel met de H1 koptekst? Zijn uw afbeeldingen geoptimaliseerd? Welke woorden moet u vet plaatsen? Gebruikt u de juiste links op uw pagina? De antwoorden weet u na dit advies.
With shipment Digitaal for € 0,00
Sales price € 24,14
€ 19,95
€ 19,95
Discount
Tax amount € 4,19
Price / kg:
Description

Wilt u met bepaalde zoekwoorden gevonden worden in de zoekmachines? Dan moet u de website pagina's optimaliseren voor deze zoekwoorden. Met ons webpagina advies verbetert u heel eenvoudig uw webpagina op dit gebied. Volg gewoon de aanwijzingen en uw pagina schiet omhoog in de zoekmachines.

Landingspagina Advies

We vergelijken uw pagina op bovenstaande punten met de top 10 aan concurrentie. Dat doen we voor de zoekmachine naar keuze. Wat u vervolgens ziet? Ieder onderdeel geeft een bepaalde score en een kleur. Hoe groener hoe beter.

Uw pagina analyseren we in totaal op meer dan op 30 technische factoren.

Voor ieder pagina onderdeel ontvangt u advies. Volg alle adviezen op en uw pagina schiet omhoog in de zoekmachines. Hou wel rekening met het volgende: afhankelijk van de concurrentie in Google, hebt u misschien ook linkbuilding nodig voor een toppositie met uw gekozen zoekterm.

Incl. 3 updates per landingspagina

Prijs per landingspagina:
t/m 10 pagina's: € 19,95
11 t/m 50 pagina's: € 15,95
méér dan 50 pagina's: € 9,95


Online Afspraak

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?
Plan dan jouw online afspraak
Via een vrijblijvende, persoonlijke online meeting kunnen we dan van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor jouw situatie.


Contactformulier

Heb je een vraag? Wil je graag meer informatie? Of wil je je aanmelden?
Vul dan dit formulier in en we nemen zsm contact met je op.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input