Backlinks Advies

Welke backlinks hebben mijn concurrenten? Hoe belangrijk zijn deze backlinks? Welke zoekwoorden worden er gebruikt? Naar welke pagina's wordt gelinkt? Welke backlinks kan ik aanvragen voor mijn website? Hoeveel backlinks wijzen er naar mijn website? Lopen mijn backlinks een boete risico? Met ons advies hebt u inzicht.
With shipment Digitaal for € 0,00
Sales price € 117,37
€ 97,00
€ 97,00
Discount
Tax amount € 20,37
Price / kg:
1 Jaar Updates:
Description

Hoog in de zoekmachines komen met zoekwoorden die voor u belangrijk zijn? Dat vraagt om zoveel mogelijk goede backlinks naar uw website. Maar wat zijn goede backlinks en waar vindt u die?

Backlinks Analyse

Wij doen een uitgebreid onderzoek naar de links (tot 2000 backlinks *) die wijzen naar de website die u opgeeft. En naar de kwaliteit ervan. Geef uw eigen website op óf de website van een concurrent. De backlinks analyse laat u het volgende zien:

  • welke backlinks verwijzen naar de opgegeven website
  • wat de kwaliteit is van deze backlinks
  • hoe belangrijk ze deze backlinks voor de zoekmachines

Geeft u uw de eigen website op? Dan krijgt u een goed beeld van de kwaliteit van uw backlink profiel. Geet u een concurrerende website op? Dan ziet u heel eenvoudig welke links belangrijk zijn voor de zoekmachine optimalisatie. Vervolgens vraagt u dan zelf een link op de betreffende website aan.

* Méér backlinks op aanvraag mogelijk

Handig overzicht van backlink statussen. Zie snel of er nog wel gelinkt wordt naar uw website, of er op de juiste manier gelinkt wordt en nog veel meer.

De kwaliteit van de backlinks is belangrijker dan het aantal! Dit overzicht laat u de leeftijd van de websites zien waar de backlinks op staan. Net als de landen waar de websites worden gehost en de verdeling over de TLD (top level domains).

Welke teksten worden er gebruikt in de backlinks naar de concurrent? Dit overzicht geeft u de top 30 ankerteksten uit de backlinks weer. Zo ziet u snel welke zoekwoorden belangrijk zijn als u gaat linkbuilden.

De kracht van onze backlink analyse komt pas goed tot zijn recht als u meerdere websites scant. In dit overzicht vergelijken wij meerdere projecten met elkaar. Zo ziet u snel waar uw concurrenten wel backlinks hebben, maar u niet. Tijd dus om daar ook backlinks aan te vragen.


Online Afspraak

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?
Plan dan jouw online afspraak
Via een vrijblijvende, persoonlijke online meeting kunnen we dan van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor jouw situatie.


Contactformulier

Heb je een vraag? Wil je graag meer informatie? Of wil je je aanmelden?
Vul dan dit formulier in en we nemen zsm contact met je op.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input