Joomla Website

Professionele Joomla website in uw eigen huisstijl. Geschikt voor desktops, tablets & smartphones! Makkelijk zelf bij te houden. Incl. domeinnaam, website & email hosting (tot 500mb), onderhoud, updates, backups online ondersteuning & 3 uur training online.
With shipment Digitaal for € 0,00
Sales price € 840,95
€ 695,00
€ 695,00
Discount
Tax amount € 145,95
Price / kg:
Description

Zelf gemakkelijk tekst en afbeeldingen plaatsen

Binnen 2 werkdagen zorgen wij dat de webiste online is en kunt u, na een persoonlijke online training van 3 uur, beginnen met het plaatsen van teksten en afbeeldingen.

Geen tijd om zelf de teksten te plaatsen? Geen probleem. Tegen meerprijs nemen we je graag het werk uit handen.

Professionele website in jouw eigen huisstijl

Jouw eigen Joomla Website op basis van het Joomla platform. Joomla is 1 van de populairste content management systemen (CMS) op dit moment en met méér dan 8000 extensies zijn de mogelijkheden eindeloos!

Voor een professionele uitstraling kun je kiezen uit verschillende professionele templates! Wij installeren de template en tijdens de online training passen deze samen aan jouw wensen / huisstijl aan.


Onbeperkt aantal artikelen

Het plaatsen van een artikel is net zo gemakkelijk als het maken van een email en je hebt dus ook geen technische kennis nodig. Na een korte instructie kun je zelfs de mooiste banners, popups, sliders, etc. plaatsen om de website nog mooier te maken.

Indien gewenst, kunnen we ook alvast een aantal artikelen plaatsen en zorgen dat deze er tiptop uitzien.

Contactformulieren

Wil je graag een contactformulier, een bestelformulier of een ander formulier op de website? Mbv de formulieren extensie kun je eenvoudig en snel een formulier aan de website toevoegen. Wij helpen je op weg en zullen alvast een formulier aan de website toevoegen.


Geschikt voor Desktops, Tablets, Smartphones & Google!

Joomla 3 websites en de templates die wij ontwikkelen zijn standaard geschikt voor desktops, tablets en smartphones. Zelfs de administratie van de website is te doen vanaf jouw mobiele telefoon. 

Bij een mooie website horen natuurlijk ook zoveel mogelijk bezoekers. Mbv de zoekmachine optimalisatie extensie kun je heel makkelijk, belangrijke pagina onderdelen wijzigen, zodat de website goed gevonden wordt in Google. Ook bevat deze tool een handige sitemap generator, waarmee je het de zoekmachines nog makkelijker maakt om jouw website te indexeren. Om je alvast op weg te helpen, melden we de website ook aan bij Google Webmasters, zodat de Joomla Website snel hogerop in Google komt.

Meten is Weten! En met Google Analytics kun je meten als geen ander! Google Analytics is een must voor iedere website die meer bezoekers wil en deze graag wil monitoren.

Professionele Extensies

Standaard leveren wij de website op met een aantal professionele extensies die de website makkelijker, veiliger en beter vindbaar maken, oa:

  • Akeeba Admin Tools Pro: Deze extensie zorgt ervoor dat de website beveiligd wordt tegen aanvallen van hackers.
  • Akeeba Backup Pro: Met deze extensie kunt u regelmatig backups maken van de website en de database.
  • RS Forms: Deze extensie maakt u professionele contactformulieren, incl. upload mogelijkheid, PDF generatie, bevestigingsemails, Google Analytics & AdWords tracking.
  • RS SEO: Mbv deze extensie kunt u zorgen dat de website beter en sneller wordt gevonden door en in Google.
  • Advanced Module Manager: Mbv deze extensie de modules plaatsen op de pagina's naar keuze, op basis van tal van mogelijke opties.
  • Cache cleaner: Mbv deze extensie het cachegeheugen van de website met 1 klik opschonen.

Indien gewenst kunnen we ook andere extensies leveren.

Klaar binnen 2 weken

Zodra we het benodigde materiaal zoals, teksten, foto's, logo, contactinformatie, etc. hebben ontvangen, gaan onze professionele vormgevers aan de slag met een test website op een tijdelijk adres. U kunt dus live meekijken hoe de bouw van de website vordert en direct bijsturen indien nodig.

Als de website voldoet aan uw wensen, gaan we de website verhuizen naar het definitieve adres.

Doorgaans duurt dit hele proces niet langer dan 2 weken.


1 jaar gratis ondersteuning & updates & backups

Ondersteuning

Om u zo snel mogelijk wegwijs te maken plannen we direct na de oplevering een online Joomla workshop. We gaan daarbij live door uw eigen website en leggen u uit hoe u zelf uw website kunt bijhouden. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarnaast staan wij natuurlijk per chat, email of telefoon tot uw beschikking om u te helpen met uw vragen.

Updates

Voor de veiligheid van de website en de functionaliteit, is het belangrijk om regelmatig updates te installeren. Gedurende het eerste jaar verzorgen wij deze updates.

Backups

De backups worden 30 dagen bewaard, zodat u op ieder moment naar een eerder moment terug kunt als dit nodig is. Stel dat u per ongeluk op een verkeerde knop klikt, dan is het prettig om een recente backup van de website te hebben. Wij maken dagelijks 4 MySQL backups en een wekelijkse backup van de gehele website.

 

 


Online Afspraak

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?
Plan dan jouw online afspraak
Via een vrijblijvende, persoonlijke online meeting kunnen we dan van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor jouw situatie.


Contactformulier

Heb je een vraag? Wil je graag meer informatie? Of wil je je aanmelden?
Vul dan dit formulier in en we nemen zsm contact met je op.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input